O NAMA

NAPUHANCI SPLIT

BY CHILL&FUN

NAŠA PRIČA

Nudimo najam dvoraca i tobogana na napuhavanje na području Splita i okolice. Napuhanci Split nastali su kroz ideju koja je proizašla iz Obrta CHILL & FUN. Naša misija je na siguran i zabavan način upotpuniti dječje proslave na širem području Dalmacije. Pri korištenju dvoraca i tobogana na napuhavanje poseban naglasak stavili smo na sigurnost djece. Također se svaki naš napuhanac dezinficira nakon svakog korištenja i prije svakog najma. Ono što je bitno napomenuti je da su svi proizvodi koje nudimo prošli najstrože Europske kontrole, pa kao takvi posjeduju potrebne certifikate za profesionalnu upotrebu.

U lepezi proizvoda birajte najpopularnije teme napuhanaca, od životnjskog carstva ili dinosaura koje obožavaju svi, do egipatskih piramida za vaše male pametnjakoviće i istraživače. Naša zvijezda vodilja su djeca, NEĆETE POGRIJEŠITI :).

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je biti cjenovno prihvatljivi za sve korisnike, te kvalitetom pružiti zadovoljstvo svim korisnicima, a za one koji nemaju mogućnosti,  svakim danom trudimo se biti humanitarni te poklanjati i uveseljavati djecu raznih udruga.

Posjetite naše stranice na društvenim mrežama i saznajte više o nama.

 Vi birate. Mi dostavimo. Oni obožavaju!   chill & fun

Službena web stranica CHILL&FUN © Sva prava pridržana 2023.